15 Август, 2014 09:30 2 923 2

Портативна микровълнова фурна

  • микровълнова фурна-
  • usb

 

Работохолиците, които почти не отделят поглед от монитора на персоналния си компютър, както и любителите на компактните вещи може би ще се заинтересуват от въпросното кухненско пособие. Става дума за микровълнова фурна, която има свръхкомпактни размери и се захранва от USB порта на обикновен лаптоп.
Устройството се нарича Brainwave и е разработено от изобретател на име Стив Гейтс. Въпреки функционалността на Brainwave, на този етап тя е само във вид на концепция и не е ясно дали ще бъде изработвана серийно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    Предполагам, че системните изисквания са поне USB 3.0 че иначе на 500 мА ще чакаш цял час да ти се стопли сандвича
  • 2 Пламен Бакърджиев

    0 0 Отговор
    А буксата до USB порта за какво е? Там е силовото захранване а USB порта е за управление. Консумацията на уреда няма нищо общо с захранването на компютъра.