Лесни кулинарни рецепти за готвене
Последно от блога
Температура за готвене на идеалният телешки стек
12.05.2024 | 0 Коментара
Представете си следното… отивате на изискан ресторант, в който предлагат телешки стек (beef steak)? Какъв...
Такояки – японските топчета пълнени с октопод
05.05.2024 | 0 Коментара
Такояки – октоподени топчетата, които се продават навсякъде в Осака, както и в други градове...
Защо СКИР (skyr) е толкова полезен и важен за нашето здраве?
29.04.2024 | 0 Коментара
Здравейте и добре дошли в нашия Блог с интересни статии. Днес, нашата тема е Скир....
Какво е шоколадов Ганаш и как се прави?
20.04.2024 | 0 Коментара
Здравейте хора, желаещи да научат нещо ново. Днес темата ще има шоколадов вкус. В няколко...
Стек Тартар – обичате ли да хапвате сурово месо?
10.04.2024 | 0 Коментара
Стек Тартар (steak tartare)- ето това е едно от тези ястия, които или мразите или...
Какво е Фокача (пица Бланка) и как се прави?
06.04.2024 | 0 Коментара
Казват, че този хляб е предшественик на пицата. Името му е Фокача (focaccia)! Вкусна, ароматна...
Търси рецепти в сайта
- НОВИ
- ПОПУЛЯРНИ
- СЛУЧАЙНИ