Лесни кулинарни рецепти за готвене

Последно от блога

Температура за готвене на идеалният телешки стек

Представете си следното… отивате на изискан ресторант, в който предлагат телешки стек (beef steak)? Какъв...

Виж още

Такояки – японските топчета пълнени с октопод

Такояки – октоподени  топчетата, които се продават навсякъде в Осака, както и в други градове...

Виж още

Защо СКИР (skyr) е толкова полезен и важен за нашето здраве?

Здравейте и добре дошли в нашия Блог с интересни статии. Днес, нашата тема е Скир....

Виж още

Какво е шоколадов Ганаш и как се прави?

Здравейте хора, желаещи да научат нещо ново. Днес темата ще има шоколадов вкус. В няколко...

Виж още

Стек Тартар – обичате ли да хапвате сурово месо?

Стек Тартар (steak tartare)- ето това е едно от тези ястия, които или мразите или...

Виж още

Какво е Фокача (пица Бланка) и как се прави?

Казват, че този хляб е предшественик на пицата. Името му е Фокача (focaccia)! Вкусна, ароматна...

Виж още