Изберете страница

Комбиниран ултразвук и електромагнитен уред против мишки, плъхове и пълзящи насекоми “PLUS” за 230 кв. м, Gardigo

42.50 лв.

Изчерпан

Gardigo Pest Repeller Plus е електронен уред, който използва ултразвукови вълни и електромагнитни импулси за прогонване на мишки, плъхове и пълзящи насекоми – включително мравки и хлебарки.

Апаратът комбинира действието на ултразвуковите вълни, които се разпространяват в помещението, в което е включен, а електромагнитните импулси се разпространяват чрез електрическата мрежа в останалите помещения и на трудно достъпни места на площ до 230 кв.м. По този начин устройството отблъсква ефективно гризачите и пълзящите насекоми.

Ултразвуковия сигнал на устройството против гризачи е с диапазон 20 000 – 40 000 Hz, постоянно променящи се честоти, които не позволяват на вредителите да свикнат със сигнала. Устройството излъчва електромагнитни импулси 3 минути и прави 3 минути пауза.

Освен това комбинираното устройство  Gardigo Pest Repeller Plus разполага и с лампа Led, която може да бъде включена или изключена – с възможност да бъде ползвана като нощна лампа.

Как действа на вредителите?

Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. Ефектът се забелязва след няколко дни, а резултатите ще бъдат явни в рамките на 5-7 дни.

Срещу мишки и плъхове – Уредът използва ултразвуковите вълни, но най-вече електромагнитните импулси, които атакуват нервната система на вредителите и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия. Чрез електрическата мрежа сигналите достигат до местата, където гризачите се укриват – на тавана,  под подовете, зад стените от гипсокартон и тесните пространства. Лабораторно доказано е, че апаратите с ултразвук и електромагнит причиняват на вредителите силен дискомфорт и стрес, като ограничава тяхното необезпокоявано хранене и размножаване. Освен това сигналите ги принуждават да напуснат своите укрития. Там започва и действието на ултразвука който ги прогонва и от откритите части на охраняваното помещение.

Срещу мравките, хлебарките и другите пълзящи насекоми – В първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, тъй като уредът ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука насекомите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 3 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.

Как се използва уредът и къде се поставя?

Комбинираният апарат Gardigo Pest Repeller Plus  се включва в електрическата мрежа и трябва да остане включен постоянно.

След като включите уреда против мишки, плъхове и пълзящи насекоми трябва да изберете:
Променящи се ултразвукови честоти с диапазон от 20 000- 40 000Hz /препоръчана настройка/
или
Фиксирани ултразвукови честоти с диапазон от 55 000Hz.

Електромагнитните импулси, които се включват и изключват автоматично на всеки 3 минути нямат нужда от допълнителна настройка. Те започват работа при включване на уреда в електрическата мрежа.

Чрез бутони може да включвате и изключвате LED светлината.

За да бъде максимално ефективен уредът не трябва да бъде покриван, поставян зад прегради – пердета, стени, мебели и др. препятствия.

Технически параметри:

Начин на действие: Ултразвукови променящи се честоти, които работят без прекъсване в диапазон 20.000 – 40.000 Hz или Непроменлива ултразвукова честота – 55.000 Hz;
Електромагнитни импулси – включват се и се изключват на всеки 3 минути;
LED светлина – вкл./изкл.;
Захранване: 220–240 V / 50-60 Hz;
Обхват на действие: 230 кв.м.;
Разход на електричество: под 3.5 W.

Предимства на уреда:

Лесно и ефикасно прогонване на гризачи и пълзящи насекоми от вашия дом или офис
Надеждна защита 24 часа в денонощието.
Без употреба на отрови, препарати и вредни вещества.
Консумацията на електричество е незначителна, практически “нулева”, което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив.
Не се нуждае от консумативи и поддръжка.
Безопасен за хора включително бременни, деца, възрастни, не вреди на животните.
Естетически външен вид.
Гаранционен сервиз.

Внимание!

Уредът трябва да се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. 

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и други насекоми) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 3 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.

Тегло 0.300 кг
Размери 0.000 × 0.000 × 0.000 см
Бранд